Így győztük le húsz éve az idegeneket

2016. május 06. 10:37

Nyáron érkezik A függetlenség napja folytatása: ebben a videóban a húsz évvel ezelőtti, idegenek elleni háborúra emlékeznek, és azt is elmondják, mi történt azóta a Földön.

2016. május 06. 10:37

Egyesültek a Föld nemzetei, és közös védelmi rendszert állítottak fel az idegenek ellen 1996 óta. Nyáron jön A függetlenség napja folytatása, dübörög a reklámkampány.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2016. május 11. 20:22
Na, ez kb. olyan, mint ha valaki leszólná a Bibliát, mondván, a Brian élete sokkal humorosabb...
avmanster
2016. május 08. 01:25
mint film nem fogott meg. nem volt rossz film, de jó sem. a belőle készült gyurcsányos videó sokkal jobban bejött :) https://vimeo.com/11117573
Akitlosz
2016. május 07. 16:07
Nem győztek a szerzőék le senkit. Ez csak egy amerikai mesefilm.
avmanster
2016. május 07. 16:07
nem az elnök a jó gój volt aki felfigyel a tehetséges zsidó hipszter srácra, aki megmenti a világot. sokat mondó, hogy német rendező, Roland Emmerich kizárólag gagyi sci-fi filmeket tud/merészel készíteni, amikben hangsúlyozni kell a 'zsidók a szupermanek elemet'. természetesen nem helyes etnikai vagy vallási alapon embereket megsemmisítő táborokba zárni. de ez a kényszeres kollektív bűnbánat 70 évvel az események után már szánalmas. Róma polgármestere talán elvándorol évente a Vatikánba mezítláb, hogy megkövesse a pápát és a keresztényeket Néró császár rémtetteiért?! németeknél ez ráadásul a munka rovására megy, már ami a filmeket illeti. képtelenek épkézláb filmeket készíteni a németek. de még Hollywoodba szakadt német rendező is csak gagyit tud gyártani. borzalmas egy fércmű volt a Függetlenség napja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!