Itt a Trónok harca hatodik évadának előzetese

2016. március 08. 23:30

A Trónok harca sorozat túllép a könyvekben megírt történeten, tehát a hatodik évad előzetese még a regények olvasóinka is spoileres lehet.

2016. március 08. 23:30

George R. R. Martin még mindig nem készült el a A tűz és jég dala-ciklus következő kötetével, a sorozat azonban már beérte a könyvek történetét. Április 24-én startol a hatodik évad az HBO-n, itt az első rendes előzetes.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Balango
2016. március 09. 23:06
Mesékre szükség van. És ez egy fantasztikus mese.
Lannister
2016. március 09. 22:41
Várom az évadot, de a Winds of Wintert jobban várom. Martin igazán összeszedhetné magát.
A Hannibal Lektűr-attitűd
2016. március 09. 20:41
ha pl azt írnám: fa, te arra is bírnál zsidózni egyet?
lavor
2016. március 09. 20:41
Igen, általában egy sorozat nem engedheti meg magának, hogy A+ kategóriás, top színészekkel dolgozzon együtt, de ettől még nem feltétlenül veszít a sorozat a színvonalából. Sőt Lena Headey vagy Maise Williams minőségben simán top kategória, a férfiaknál Alfie Allen, Jack Gleeson vagy Peter Dinklage. Olyanokat alakítanak egy-egy részben, hogy leszarod a lábad szárát. Lopás alatt nem tudom mire gondolsz, a Trónok harca az egyik legegyedibb sorozat, részletesen kidolgozott, folyamatosan terjeszkedő világgal, családokkal, legendákkal stb. ilyen részletgazdag és aprólékos sorozat nincs még egy jelenleg. Persze, lehet némi utánérzésünk a világgal kapcsolatban, ahol Westeros Nagy-Britannia, a Greyjoy-ok az írek, a falon túl pedig ott vannak a skótok, na meg persze a tengerentúlon ott nyugszik a barbár és vad európai kontinens, de számomra ettől is csak érdekesebb lesz a sorozat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!