Shannara – A jövő krónikája: A fantasy jövője?

2016. március 24. 08:56

Egyrészt végig képes volt lekötni, tudott újat mutatni, volt rá jellemző hangulata, a látványvilága is kiemelkedik a tucatsorozatok közül, másrészt mégis banális fogásokkal lökött el magától időnként.

2016. március 24. 08:56
Desrix

Vegyes érzelmeim vannak a Shannara sorozatadaptációjával kapcsolatban. Egyrészt végig képes volt lekötni, tudott újat mutatni, volt rá jellemző hangulata, a látványvilága is kiemelkedik a tucatsorozatok közül, másrészt mégis banális fogásokkal lökött el magától időnként. Valószínűleg az MTV számlájára írható, hogy az Alkonyaton szocializálódott lányok szívét is becélozták, amely húzás viszont rajtuk kívül keveseket örvendeztetett meg. Pedig ott van a sorozatban a potenciál, nagyon is, de ahhoz, hogy ereje teljében kibontakozhasson, le kellene vetkőznie a gyermekbetegségeit, az amatőr mellényúlásait és határozottan elvetni az ízlések kiszolgálására irányuló törekvéseit. A kitörésre irányuló szándék olykor érezhetően megvillan, de túl kevés alkalommal, hogy az elég legyen az üdvösséghez, és hiába bír néhány erős momentummal a sorozat, ha azok a hullámzó színvonal miatt alig kerülnek felszínre. Alapozásnak, útkeresésnek, berántásnak viszont alkalmas, úgyhogy ha lesz második évad, nagyon szorítok, hogy egy erős gatyába rázást követően térjen vissza a Shannara - A jövő krónikája.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!