Lesz második évada a Jessica Jones-nak

2016. január 19. 09:59

Egyelőre még nem tudni, mit fog csinálni, de lesz második évada a Marvel Jessica Jones című sorozatának. Az első évad hatalmas sikert aratott a rajongók és a kritikusok körében is, kérdéses azonban, hogy az évad végén kereken lezárt történetet merre tudják továbbvinni a készítők. Közben jön a Daredevil folytatása, illetve a Marvel sorozatos miniverzumának többi tagja, az Iron Fist és a Luke Cage.

2016. január 19. 09:59

A Marvel tovább építi a sorozatos miniverzumát: lesz folytatása a Daredevilnek, jön a Luke Cage és az Iron Fist, és most az is kiderült, hogy Jessica Jones is visszatér. Az előző évadban elég kerek vége lett a szupererős, sokat piáló magánnyomozó történetének, és a készítők egyelőre nem árulták el, mit terveznek: pontosabban azt árulták el, hogy még csak tervezgetik, hogy merre vigyék tovább a történetet, ami hatalmas sikert aratott a rajongók és a kritikusok között.

Ami biztos, hogy csak 2017-ben várható az új évad, mivel a sok kis Marvel-sorozat végül össze fog futni, a The Defenders című minisorozatba, ennek forgatása pedig ütközhet a Jessica Jones új évadának munkálataival.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!