Ki legyen az ifjú Han Solo?

2016. január 13. 14:14

A Whiplash felfedezettje, Miles Teller, valamint Clint Eastwood fia és James Franco öccse is versenyben van a fiatal Han Solo szerepéért folyó közdelemben. A Disney-nek hamarosan döntenie kell, főleg, mivel a 2019-ben önálló filmet kapó ifjú Han Solo már az idén mozikba kerülő Rogue One-ban is szerepet kap.

2016. január 13. 14:14

Már tavaly ősz óta keresik azt a fiatal színészt, aki először az idén decemberben mozikba kerülő, Rogue One: A Star Wars Story című filmben bújhat Han Solo bérőbe. Ebben a lázadók ellopják az első Halálcsillag tervrajzait, de hogy Solo milyen minőségében tűnik majd fel, egyelőre nem lehet tudni. A Rogue One (Zsivány Egyes) felvételeiből még egy hónap van hátra, azaz a Disney-nek a napokban el kell döntenie, hogy kit akar Solónak. Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke elmondása szerint még vagy 30éven át viselhetné a legendás csempész jelmezét a kiválasztott színész, Han Solo például a 2020-ra tervezett Boba Fett-filmben is feltűnik majd.

Az önálló, 2018 május 25-én bemutatásra kerülő (2017-ben forgó) Solo-film forgatókönyvét Lawrence és Jon Kasdan írja és a Phil Lord-Chris Miller-páros rendezi. Ebben Solo húszas évei elején jér majd, azaz a Star Wars IV eseményei előtt körülbelül tíz évvel játszódik majd. A Variety szerint Han Solo szerepére a következők a jelöltek:

Miles Teller (Whiplash)
Ansel Elgort (Csillagainkban a hiba)
Dave Franco (Rossz szomszédság)
Jack Reynor (Transformers 4)
Scott Eastwood (Suicide Squad) - az Index rá szavazna
Logan Lerman (Percy Jackson)
Emory Cohen (Brooklyn)
Blake Jenner (Glee)

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2016. február 01. 18:48
Harryson Ford.
brekker
2016. január 14. 00:46
A magyar újságírás Zorrója.
Gullwing
2016. január 13. 21:58
Ki legyen, ki legyen, hát Én! Ez nem kérdés.
Aerion
2016. január 13. 20:58
Istenem, hogy ez mekkora egy ... inkább nem is írok semmit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!