Glukhovsky: Nem csak a propaganda ábrándít ki

2015. november 27. 13:41

Az ekultura.hu készített interjút a Magyarországon járó Dmitry Glukhovskyval, a Metro-regények szerzőjével.

2015. november 27. 13:41

Nem csak a politika miatt ábrándult ki Dmitry Glukhovsky sci-fi író az orosz közéletből: a Metro-regények szerzője szerint a propaganda csak azt teszi, amit mindig; ami számára új, az az, hogy az emberek egyre könnyebben elhiszik a hazugságot. Az ekultura.hu készített interjút a hazánkban járó orosz szerzővel.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2015. november 27. 23:49
Igen, de maga a szerző kérte, hogy a neve a könyveken "angolos" formában szerepeljen. Egyéb megjegyzés. 1. Mr Glukhovskynak érdemes volna elolvasnia az új Nobel-díjas könyvét Время секонд-хэнд címűt oszt mindjárt megérti miért ragaszkodnak a népek Putyinhoz... A regény megrázó, és megdöbbentő. orosz szakosként mondom... Amúgy a fiatal orosz szerző kitűnő, Metro regényei kiválóak, a Szürkület lenyűgöző, várom a Metro 2035-öt, gondolom a mellette ülő M. Nagy Miklós fordította. A fordító is kiváló...
Akitlosz
2015. november 27. 20:15
Az orosz neveket nem így írjuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!