Kislaki néven folytatja Légli Géza

2014. március 04. 09:00

Új névvel és új designnal jelentkezett Légli Géza. Pincészete ezután nem Kislaki Bormanufaktúraként, hanem egyszerűen Kislakiként lesz elérhető a polcokon. A névváltás mellé új honlap is készült.

2014. március 04. 09:00

Új ruhába öltözött Légli Géza bormanufaktúrája. A sokak által kedvelt szőlőskislaki borász megváltoztatta pincészete nevét is: a Kislaki Bormanufaktúrából egyszerűen csak Kislaki lett. A névváltást a Facebookon azzal indokolta a pincészet, hogy a Kislaki név egyszerűbb, könnyebben megjegyezhető, jobban használható.

Légli új honlapot is készített, amelyről a Somlói Apátsági Pincészet borásza, Balogh Zoltán úgy nyilatkozott: „Nagyon korrekt. Őszinte elismerésem. Bármelyik Napa völgyi borászatnak büszkeségére válhatna ez a ruha. Az új honlap és design nekünk is tetszik, a Kislaki borok megérdemelték az új külsőt, valamint a korábbi honlapon már kissé elavultak voltak a borászatról és a borokról az információk.

A pincészet Facebookján már egy megújult címkével rendelkező palack is látható, azonban a honlapon ez a bor még nem szerepel. A bejelentésnél már megszellőztették, hogy lesznek még újdonságok a pincészetnél a héten. A fent is látható kép alapján akár egy új bort is bemutathat a héten Légli Géza.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szörftábor
2014. március 04. 23:01
Hát ezt mindenképp lájkolom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!