Ryan Gosling megmentette egy nő életét

2012. április 05. 10:09

A színész nem csak filmjeiben szokott hősködni: kedden például New Yorkban egy brit újságírónőt rántott vissza az úttestről, akit majdnem elgázolt egy arra száguldó taxi.

2012. április 05. 10:09

Ryan Gosling március végén fejezte be Thaiföldön az Only God Forgives című Nicolas Winding Refn-film forgatását, azóta New York utcáin hősködik. Tavaly augusztusban a színész egy utcai verekedést szakított félbe, a New York Post szerdai cikke szerint pedig újra kitett magáért: kedden egy brit újságírónő életét mentette meg határozott fellépésével.

Az Origo beszámolója szerint Laurie Penny, a The New Statesman riportere a 6. sugárúton úgy lépett le az úttestre, hogy előtte a rossz irányba nézett – hiszen brit –, de mielőtt az éppen arra száguldó taxi elgázolta volna, valaki megfogta hátulról és visszarántotta a járdára. „Hé, vigyázz!” – szólt rá a fiatalember, aki nem volt más, mint Ryan Gosling. A mellette álló lánytól a történtek után az újságírónő egyből megkapta, hogy „te mázlista ribanc”.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!