Mel Gibson a Machete folytatásában

2012. április 26. 11:21

Robert Rodriguez betáblázta magát: előbb leforgatja a Machete és a Sin City folytatásait, majd Frank Frazetta és Ralph Bakshi 1983-as Tűz és jég című, híres animációs filmjéből készítene remake-et. A Slashfilm úgy tudja: a Machete második részének egyik mellékszerepét a botrányhős Mel Gibson kapja.

2012. április 26. 11:21

Robert Rodriguez rendező mostanában elég elfoglalt: előbb leforgatja a Machete és a Sin City folytatásait, majd a fantasy világában merül alá. A rendező Frank Frazetta és Ralph Bakshi Tűz és jég (Fire and Ice) című, híres animációs filmjéből készítene remake-et – írta meg az Origo a Slashfilm értesülései alapján. Az 1983-as alkotás az ún. rotoszkóp eljárással készült: az animátorok az élőszereplős jeleneteket rajzolják át kockáról-kockára, ez a folyamat pedig nagyon hasonlít a Sin City látványvilágához. A Tűz és jég forgatókönyvének 70%-ával kész vannak, és Machete Kills, valamint a Sin City: A Dame To Kill For elkészítése után rögtön a Frazetta-mű feldolgozása jön – árulta el Rodriguez.

 
A Slashfilm úgy tudja: a Machete második részének egyik mellékszerepét a botrányhős Mel Gibson kapja. A történet szerint a címszerepet játszó Danny Trejo karakterét az Egyesült Államok kormánya megbízza azzal, hogy kapcsoljon le egy mexikói fegyverbárót, aki űrfegyverével éppen világháborút készül kirobbantani. Gibson vagy a mexikói rosszfiú, vagy a kormány egyik embere lehet majd. Rodriguez a Hollywood Reporternek adott interjújában elmondta, a folytatást szeretné teljesen egyedül csinálni, habár nem tudja még, hogy a Sin City 2 miatt ez mennyire lesz kivitelezhető. A Machete 2. felvételei április végén kezdődnek, a Frank Miller-adaptáció második részének forgatását pedig nyárra tervezik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!