Most Jeremy Irons rajong Budapestért

2011. november 02. 13:13

A New York Times egyik kiadványa egész sorozatot állított össze Budapestről: az első Jeremy Ironst faggatja arról, hogy mit szeret a magyar fővárosban.

2011. november 02. 13:13

Jeremy Irons számos filmet forgatott Magyarországon, és szinte hazajár Budapestre - írja a Városban blog. Irons imádja motoron felfedezni „a város omladozó, halvány szépségét”. Kedvenc helyei között a zsinagógát, az operát és a Nyugati Pályaudvart emlegette, ahogy a Café Kör, a Pomo D'Oro és a Kempinski is közel áll hozzá.

A New York Times Budapesttel foglalkozó sorozatának többi része a város legjobb éttermeivel és italbárjaival, a szocialista múlt emlékeivel és a különleges divatboltokkal foglalkozik, valamint szó esik a Budapesten forgatott filmek egész soráról is.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci4
2011. november 02. 17:11
Ennyi degenerált barmot! Van valaki aki jóhírét kelti ennek a szaros országnak, és erről csak a zsidózás jut eszükbe.
marko11
2011. november 02. 15:03
Thanx Jeremy! By the way: a városban tomboló fasiszta diktatúrát nem is vette észre!? Lehet, hogy nincs is!?
kardosdoktor
2011. november 02. 13:36
A stratéga: Az első a zsinagóga. :) Ó,ha látta volna a Tabánt, amit mi sem láttunk, és ösmerte volna Sándort, akiket mi sem ismerünk eléggé, megtudhatta volna hogy "Budán lakni világnézet"; s addig beszélgettek volna míg "a gyertyák csonkig égnek".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!