David Fincher rendezi a Kleopátrát

2011. november 16. 11:45

A stúdiók szeretnék, hogy a rendező 3D-ben készítse el a filmet. A legendás történet címszerepét Angelina Jolie alakítja.

2011. november 16. 11:45

David Fincher (Hetedik, Harcosok klubja) még A tetovált lány-trilógiát fejezi be Daniel Craiggel és Rooney Marával, de máris újabb nagyszabású projekthez szerződött: ő rendezi ugyanis a Kleopátrát, főszerepben Angelina Jolie-val. Most először mondaná el Kleopátra a saját szemszögéből a történetet, melynek forgatókönyvét Brian Helgeland (Szigorúan bizalmas, Titokzatos folyó, Zöld zóna, Robin Hood, Lovagregény) első változata alapján Eric Roth (München, A bennfentes, Ali, Az ügynökség) írja újra.

Roth és Fincher korábban dolgozott már együtt a Benjamin Button különös életén. A stúdiók szeretnék, hogy Fincher 3D-ben készítse el a filmet. Az 1963-as klasszikust Elizabeth Taylor és Richard Burton főszereplésével négy Oscarral jutalmazták.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2011. november 16. 16:03
Angelinát rendezném én is, le..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!