Oscar-díjas író esik a Sin City-nek

2011. augusztus 30. 11:37

Robert Rodriguez már évek óta ígérgeti a Sin City folytatását, most pedig a Tégláért Oscar-díjjal jutalmazott William Monahan végre megírja hozzá a forgatókönyvet.

2011. augusztus 30. 11:37

Robert Rodriguez már évek óta ígérgeti a Sin City folytatását, amit állítólag azonnal le is forgatna Frank Millerrel, ha lenne hozzá forgatókönyv. Most viszont a Tégláért Oscar-díjjal jutalmazott William Monahan végre megírja a szkriptet.

A film szereplőgárdája még nem ismert, Rodriguez az idei Comic Conon viszont olyasmit lebegtetett, hogy a film bemutatja Dwight McCarthy (Clive Owen) múltját, amit Frank Miller már 1993-ban megírt az Ölni tudnál érte című kultképregényében. Ezt egészíti majd ki az író-rajzoló két vadonatúj sztorija, amelyek közül az egyiknek már címe is van: The Long, Bad Night. A Sin City 2-ben Marv (Mickey Rourke) is visszatérne egy mészárlás erejéig, mivel már a halála előtt is a kopasz Dwight haverja volt, és együtt belezték ki az aktuális femme fatale, Ava Lord testőrségét.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. augusztus 30. 20:00
Az amerikai lélek is egy külön tanulmány. Többször láttam ezt a filmet és egyszer se lett jobb. Mondhatni, 5 métereres szar volt. De ha vkinek ez tetszik hát megérdemli a sorsát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!