Dr. Strange filmvásznon

2011. augusztus 03. 10:29

Mozifilm lesz a misztikus tanokat elsajátító csodamágus történetéből.

2011. augusztus 03. 10:29

A Marvel képregényóriás sorra filmesíti meg legnépszerűbb sorozatait: már kész a forgatókönyv a Dr. Stephen Strange mágust középpontba állító mozihoz. Dr. Strange 1963-ban tűnt fel a Marvel Comics Strange Tales című antológiájának 110. számában, azóta védelmezi a Föld legnagyobb varázslójaként a bolygót gonosz erőktől és lényektől. 

A Stan Lee és Steve Ditko által megálmodott figura filmes történetén a Conan, a barbár forgatókönyvírói (Thomas Dean Donelly és Joshua Pppenheimer) dolgoztak, akik a Cowboyok és űrlények munkálataiban is részt vettek. Dr. Strange figurájára már a Thor című Marvel Comics-os képregény alapján készült mozifilmben is volt utalás, itt a Dr. Strange által használt varázseszköz, Agamotto kristálygömbje Odin isten kincsei között tűnik fel.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!