Amy Winehouse nem drogozott a halála előtt

2011. augusztus 24. 09:41

Nem volt semmilyen illegális anyag az énekesnő szervezetében a halála idején. Édesapja a július 26-i temetésen azt mondta, lánya évek óta nem volt olyan boldog, mint a halála előtti napokban.

2011. augusztus 24. 09:41

Amy Winehouse családja közölte: a toxikológiai tesztek azt mutatták, hogy alkohol ugyan volt az énekesnő vérében, de azt egyelőre nem lehet megmondani, hogy az mekkora szerepet játszott a halálában. A vizsgálat végeleges eredményét október 26-ra várják. Mitch Winehouse, Amy édesapja lánya örökségéből gyermekeket segítő alapítványt akar létrehozni.

Amy Winehouse 2003-ban megjelent Frank című albumával vált ismertté, de világhírnévre második, 2006-ban kiadott Back to Black című lemezével tett szert, amelyért öt Grammy-díjat is kapott az Egyesült Államokban. Az éveken át drog- és alkoholproblémákkal küzdő énekesnőt július 23-án találták holtan észak-londoni lakásán. Mitch Winehouse a július 26-i temetésen azt mondta, lánya évek óta nem volt olyan boldog, mint a halála előtti napokban.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2011. augusztus 24. 14:23
Akkor, nem, de előtte? Világbajnok volt a drogok fogyasztásában. A sok, tragikus példa, ami előtte volt, nem volt, riasztó erő?
civilina
2011. augusztus 24. 14:02
Hát, ha a napi 2 liter vodka sem számít drognak, akkor tényleg nem drogozott szegény Amy a halála előtt!
Ricochet
2011. augusztus 24. 13:15
Nem dolgozott Amy Winehouse a halála előtt... Bocs, de ezt olvastam!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!