Jön az újabb Jurassic Park?

2011. június 17. 10:35

Steven Spielberg, a széria atyja egyelőre gyűjti az ötleteket a dínós mozi negyedik részéhez. A rendező-producer korábban már többször hangoztatta, hogy a Jurassic Park tipikusan olyan film, amely meríthetne a 3D-ből.

2011. június 17. 10:35

Steven Spielberg már ötletelt a forgatókönyvíró Mark Protosevich-csel arról, hogyan lehetne újra feltámasztani a Jurassic Park-sorozatot. A filmes mogul, az első két rész rendezője, valamint a harmadik producere, arra kérte a forgatókönyvírót, álljon elő egy olyan történettel, amely megalapozhatná a folytatást.

Korábban már többször hangoztatta Spielberg, hogy a Jurassic Park tipikusan olyan film, amely meríthetne a 3D-ből és még látványosabbá válhatna a legújabb digitális technikák felhasználásával.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!