Rajzfilm készül Schwarzeneggerről

2011. április 01. 13:01

Stan Lee, a Pókember, a Vasember, a Hulk, az X-Men és számos más legendás képregény alkotója A kormányzó (The Governator) című képregényen és rajzfilmen dolgozik, amelynek főhősét Arnold Schwarzeneggerről mintázza.

2011. április 01. 13:01

Stan Lee, a Marvel Comics nyugalmazott elnöke új képregényen és rajzfilmen dolgozik, melynek főhősét a volt testépítő, akciószínész és ex-kormányzóról mintázta. „Egyszerre lesz képzelt rajzfilmhős és maga Arnold Schwarzenegger” - közölte Lee. „Abból a tényből indulunk ki, hogy ő kormányzó volt, aztán miután végleg elhagyja a kormányzói irodát, Arnold úgy dönt, hogy harcolni fog a bűnözés ellen, és felépít magának egy titkos, high-tech központot brentwoodi háza alagsorában” - tette hozzá. A rajzfilm várhatóan jövőre készül el.

Arnold Schwarzenegger az Entertainment Weeklynek elmondta, mindig is „nagyon vagánynak” érezte a governator szót, amely szerinte összekapcsolja a film és a politika világát. A rajzfilm-kezdeményezésnek azért örül, mert abban összetalálkozik majd a kormányzói szék a terminátorral, a testépítő léttel és James Cameron Két tűz közöttjével, amelyben szintén főszerepet játszott. Schwarzenegger a hangját adja a rajzfilmhez.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!