Újra összejöhet a Monty Python

2010. szeptember 15. 14:55

Tavasszal újra egész estés filmet készít Terry Jones. A Brian élete és Az élet értelme rendezője össze akarja csődíteni az egykori Monthy Python még élő négy másik tagját, John Cleese-t, Terry Gilliamet, Michael Palint és Eric Idle-t is a produkcióhoz.

2010. szeptember 15. 14:55

Terry Jones egykori Monty Python-tag, a Brian élete és Az élet értelme rendezője elmondta: az Absolutely Everything című filmben lesz „több földönkívüli, egy lökött brit fickó, egy beszélő kutya és egy vödör marhaság”. A lökött britet a The Daily Show rendszeres szereplője, John Oliver komikus alakítja majd, a beszélő kutya hangját pedig állítólag Robin Williams kölcsönzi majd.

Jones összecsődíti ráadásul az egykori Monthy Python még élő négy másik tagját, John Cleese-t, Terry Gilliamet, Michael Palint és Eric Idle-t is a filmhez, hogy ők szinkronizálják a földönkívülieket. Ha minden a terv szerint megy, akkor az 1983-as Az élet értelme óta először dolgoznának együtt a Monty Python egykori tagjai - leszámítva az 1989-ben elhunyt Graham Chapmant.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!