Érzelmes apokalipszis

2010. április 25. 10:46

Cormac McCarthy Az út című Pulitzer-díjas regénye tisztességes munka, annak ellenére, hogy csak afféle katasztrófa-giccs a KultúrPart szerint. Hamarosan bemutatják a regényből készült filmet Viggo Mortensen főszereplésével.

2010. április 25. 10:46

Apokaliptikus, magára hagyott tájon járunk, költői cyberpunk látomásokat vetít elénk a szerző, világos: a világ elpusztult, néhány túlélő maradt a földön, akik azt eszik meg, amit találnak, konzerveket, kucsmagombát, esetleg a másik embert - írja a Kultúrpart kritikusa Cormac McCarthy Az út című regényéről.

A könyv és a film két főszereplője az apa és a fia, akik Dél felé menekülnek a hideg elől, az éhség elől, és a megmaradt, elvadult emberek elől a ki tudja, miért bekövetkezett apokalipszis után.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Netuddgi
2010. április 26. 13:49
Ált nem szeretem a spoilereket, de mi lett a vége?
mrjoshua
2010. április 25. 15:32
Elég - hmm - atmoszférikus lett a film.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!