Minden őrültséget felülmúl, amit a Magyarországon kegyetlenkedő antifa nővel terveznek

2024. március 28. 08:51

Akár Brüsszelben is politizálhatna Ilaria Salis, ha a szélsőségesen magyarellenes Demokrata Párton múlik. A radikális szervezet tagjának tárgyalása ma folytatódik Magyarországon, apja házi őrizetet követel lányának, aki a börtönben még hajszárítót sem kapott. A La Repubblica eközben következetesen ferdíti el a történteket.

2024. március 28. 08:51
null

Nyitókép: TV2, képernyőmentés

Ilaria Salis európai parlamenti jelölt lehet a Demokrata Párt színeiben – közölte az őrült ötletet a La Repubblica. Az olasz lap szerint a párt szélsőségesen magyarellenes vezetője, a Soros György által támogatott Elly Schlein hozta szóba ezt a forgatókönyvet.

Az időzítés nem véletlen: ma folytatódik az ártatlan járókelőket brutális kegyetlenséggel megtámadó szélsőbaloldali aktivista magyarországi tárgyalása.

Édesapja szerint lánya ügyét mindenkinek támogatnia kell, a céljuk az, hogy Ilaria Salis házi őrizetbe kerüljön, először Magyarországon, aztán Olaszországban. A La Repubblica következetesen úgy fogalmaz, hogy egy „neonáci összejövetelen”, a Becsület napján támadtak meg „Adolf Hitlerrel szimpatizáló" fegyveres neonácikat, ám az eddigi nyomozás ebből semmit nem támasztott alá.

Salis apja szerint nem igaz a vád, hogy lánya szervezte meg a támadást, ám azt beismerte, hogy jegyeket vásárolt másoknak is, hogy vele tartsanak Magyarországra. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter korábban úgy fogalmazott, „ez a hölgy, akit Olaszországban mártírként mutatnak be, azzal a világos tervvel érkezett Magyarországra, hogy egy radikális baloldali szervezet tagjaként ártatlan embereket támadjon meg az utcán”.

Roberto Salis megismételte, lányának pokoli az élete a börtönben,

példaként említette, hogy eddig hajszárítót sem kapott, és a hűtőből is csak egy kis részt használhatott.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­­ö­­g­­­ö­­s­ ­l­­á­­n­­y­­­o­­k­­ ­­­v­­á­r­­­n­­­a­k­ ­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­𝗡
klara1-68
2024. április 02. 19:54
Nem most kellene ilyen aktívnak lennie Salis apukának, hanem lánya nevelésekor. Kicsit több odafigyelés és nem lett volna bűnöző a kisasszonyból.
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. április 01. 17:28
még az előtt kell elítélni mielőtt ep képviselőnek jelölik
BBALU
2024. március 28. 22:58
A Salis apuka meg jobb ha gyűjti a zsetont mert valószimü hogy cigány luvnyák majd kérik a lányától a védelmi pénzt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!