Élőben közvetítené Elon Musk a Zuckerberggel folytatott ketrecharcát

2023. augusztus 06. 18:51

Elkezdett súlyzózni is a gyakorlott ketrecharcos Zuckerberg ellen készülve.

2023. augusztus 06. 18:51
MUSK, Elon

Élőben közvetíti majd az X (a korábbi Twitter) Elon Musk, a Tesla és a SpaceX vezérigazgatójának a Meta vezérigazgatójával, Mark Zuckerberggel tervezett ketrecharcát – jelentette be maga Musk a közösségi oldalán. 

Musk azt is kijelentette, hogy az esemény teljes bevételét a veteránok javára fordítják majd.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk Elon Musk ketrecharcra hívta ki Mark Zuckerberget, aki elfogadta a kihívást. A hírek szerint a felkészülés jegyében Musk a súlyemelést is beiktatta a napi rutinjába a munkahelyén. A Meta ugyanakkor egyelőre nem reagált a ketrecharccal kapcsolatos felhívásra. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Alexander Becher / MTI / EPA

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. augusztus 07. 07:40
A sakk vagy a tenisz bizony elegánsabb lenne..
gyaloggos
2023. augusztus 06. 21:16
KINEK az ötlete volt ez a hülyeség, vajon? SENKI ne gondolja komolyan, hogy tényleg harcolnak majd a ketrecben! MASZATOLÁS lesz, - ha tényleg megrendezik - és nagyon komoly pénz, amelyet Musk a veterán harcosoknak ajánl fel. EZ egy nemes gesztus, de így is hülyeség. ŐK nem a ketrecben ütötték össze a vagyonukat, hanem az elméjükkel!
Zolotarjov
2023. augusztus 06. 21:01
Miért nem sakkoznak inkább..?
need-info
2023. augusztus 06. 19:52
Tuti megnézem. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!