Félelmetes felvétel: kíméletlenül lecsaptak az ukránok a Wagner-csoportra (VIDEÓ)

2023. november 06. 18:53

A Kyiv Post szerint elképesztő helyen történt a rajtaütés.

2023. november 06. 18:53

A Kyiv Post különleges felvételt tett közzé az X-en, amelyen az ukrán lap állítása szerint az látható, amint a különleges alakulatok (SSO) fegyveresei a Wagner-zsoldosokra csapnak le, méghozzá Afrikában.

Az ukrán lap szerint nem csak a Wagner-csoport működik aktívan Afrikában.

A most bemutatott, hőkamerás felvételen állítólag az láthatjuk, amint az ukrán kommandósok egy szudáni városban kerítik be a Wagner fegyvereseit. A hírt azonban eddig még nem erősítették meg független források, így nem tudhatjuk biztosan, hogy az SSO valóban küldött-e katonákat Afrikába azért, hogy a Wagner megmaradt egységeire támadjanak.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: X

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2023. november 07. 08:15
Vitathatatlan, a zsidóknak van a legjobb, leghatásosabb, leghatékonyabb szolgálata! Hová nem épültek még be?! -ahol a zsidóság jelen van, ott ők nem szenvednek információ hiányban. de akár menedékben sem... Feltételezhető, hogy volt talán ukrán is a kommandóban, ezért jogos, ha az akciót az ukránokkal magyarázzák... Volt Izrael részéről utalás arra, hogy az izraeli segítség nem látványos...
Kanmacska
2023. november 06. 23:37
Fantasztikus katonák ezek az ukránok! Még Szudánban is képesek győzni! Gondolom, előtte átvágtak az Urálon, átverekedték magukat Szibérián, majd tengeri csaták után megérkeztek Afrikába! Hát, nem semmi!
Akitlosz
2023. november 06. 22:36
Állítólag elegendő lenne annyi sajtótörvénynek, hogy ne hazudj! Hát a Mandiner alapján van ebben valami.
machet
2023. november 06. 20:38
A soros kamu.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!