Dermesztő felvétel: túszul ejtett zsidó kisbabát ringatnak a „kedves” hamászos terroristák (VIDEÓ)

2023. október 13. 21:03

A terroristák próbálják jó színben feltüntetni magukat, így például az egyik csecsemőt babakocsiban ringatják.

2023. október 13. 21:03

A Hamász terrorcsoport propagandafelvételeket tesz közzé, amelyeken tagjai fiatal izraeli gyerekeket és csecsemőket tartanak fogva egy dél-izraeli kibucban a múlt hétvége óta, nyilvánvalóan gyilkos támadásuk ellenpontozására tett kísérletként – írta meg a The Times of Israel.

Mint ismert, október 10-én negyven meggyilkolt csecsemőt találtak egy felszabadított izraeli kibucban. A most közzétett videón a gyerekek szülei sehol sem láthatók. 

A terroristák próbálják jó színben feltüntetni magukat, így például az egyik csecsemőt babakocsiban ringatják, másokat a kezükben tartva babusgatnak. 

A videót itt tekinthetik meg:

Nyitókép: X

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bigbeeeee
2023. október 14. 12:56
Látott már valaki egyetlen felvételt is lefejezett zsidó csecsemőkről? Ha a történet igaz, nyilván készültek ilyenek. Amíg azonban nem győződtünk meg róla, fenntartásokkal kell kezelnünk a dolgot. Mindez nem változtat a tényen, hogy a Hamász embertelen népirtást követett el, de a zsidók sajnos hajlamosak eltúlozni az egyébként jogos fájdalmaik mértékét.
Aerion
2023. október 14. 11:31
Negyven gyerek lefejezése, az nem két perc műve. Módszeres tervezés, hidegvérű végrehajtás, sok-sok vér, elképzelhetetlen kegyetlenség. És idő. A híresztelésekkel ellentétben egy gyerekfogoly túszértéke sokszorosa egy katonáénak. Katonából van többszázezer, egy maghal, a másik a helyére lép. Háborúban a katonák meghalnak, olykor a foglyokat is kivégzik, sokszor láttunk ilyen ukrajnában, nemde. De egy gyerektúsz kivégzése, az elég súlyos dolog az internet világában, ahol milliárdnyi olyan nézheti végig, akinek az élete nincs életveszélyben. Otthon kényelmes székből nézheti a képsorokat, teljes biztonságban. Úgy a hatása is egészen más lesz, mint ha a háborúban látná, ahol ő maga is meghalhat. Ha van 40 zsidó kisgyerek fogoly, és bejelentik azok kivégzését, de az izraeli hadsereg mégis folytatja a támadását, és TÉNYLEG kivégzik a gyerekeket, nem lenne ebben felelős a zsidó vezetés is? Kérdem.
Aerion
2023. október 14. 11:20
Én valahogy azt nem értem, ha a Hamas többtucat gyereket úgymond 'elfogott', miért fejezték le őket? Miért nem vitték el őket túsznak? Na és a várandós asszonynak, akiből kivágták a csecsemőt és leszúrták a zsidó nő közlése szerint, miért nem volt túszértéke? Nem fér a fejembe a dolog logikája. Közben meg látom, a jelen felvétel is tanúsítja, a Hamas sok-sok kisgyereket elfogott, és Gázába vitt, túsznak. Meg tudja valaki magyarázni ezt az összefüggéstelenséget? : S
Aerion
2023. október 14. 11:15
Na most vannak ezek a felvételek, ahol felfegyverzett, álarcos katonák babusgatnak kisgyerekeket, miközben kedves arcú, patyolattiszta és traumamentes pszichével beszélő fiatal zsidó nő felkoncolt és lefejezett kisgyerekekről ad számot. Vajon melyik van közelebb az igazsághoz? Megjegyzem, a Hamas-féle felvételek azután jelentek meg, hogy a zsidó riporternő, videófelvételek alátámasztása nélkül, bejelentette kisgyerekek lefejezését.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!