Német lap: Tinderen támadnak az oroszok

2023. április 17. 13:47

Behálózzák a német hadsereg tagjait az oroszok, hogy információhoz jussanak – írja a Die Welt.

2023. április 17. 13:47
null

Az orosz titkosszolgálatok nagyon aktívak Németországban, a hatóságok nemcsak kibertámadásokra figyelmeztetnek, hanem randialkalmazásokban ténykedő informátorokra is. A Die Welt szerint a Tinderen ténykedő orosz titkosszolgálati elemek targetáltan politikusokat és a hadsereg tagjait keresik, és abban bíznak, hogy információkat tudnak belőlük kiszedni. 

A német katonai hírszerzés, Militärischer Abschirmdienst (MAD) is alátámasztotta, hogy a Bundeswehr számos tagját próbálják megtalálni az oroszok, akiktől aztán információkat próbálnak megszerezni, vagy szükség esetén megpróbálják őket beavatni. A Die Weltnek nyilatkozó német politikusok szerint szigorúbb kiberbiztonsági lépésekre van szükség. 

Nyitókép: Jonathan Raa / NurPhoto / AFP

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodosoldier
2023. április 17. 21:15
A németekre pont ráférne egy kis vérfrissités.Kéne egy pár keleti kemény fasz a szőke,szeplős luvnyáknak.A férfiak már inkább női ruhába járnak.A 45-ös frissités úgy látszik már lecsengett.
XTRO
2023. április 17. 18:34
Mivel Ursula szétkúrta a német hadsereget, harcolni nem tudnak ezért maradt a tinder összecsapás.. ott is az oroszok győznek.
eusebius
2023. április 17. 17:03
Hello Kitty Szalon, aki ismeri.
nemecsekerno_007
2023. április 17. 16:58
A német lap, hogy különbözteti meg az oroszt, az ukrántól?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!