Luke Skywalker: Zelenszkij „jó katonája” vagyok

2023. február 13. 10:22

Mark Hamill szerint a legfontosabb szerepe nem a Star Wars volt, hanem Ukrajna segítése.

2023. február 13. 10:22
null

Luke Skywalker, azaz Mark Hamill adja az angol hangját annak az applikációnak, amely jelzi az ukrajnaiak számára, hogy épp az adott területen véget ért a bombázás:

– szól a szövege. Ennek kapcsán nyilatkozott a színész a Politiconak, akiknek kifejtette, hogy a United24 adománygyűjtő platform „Army of Drones” projektjének nagyköveteként betöltött pozíciója a legfontosabb szerep, amelyet valaha is betöltött. A United24 az ukrán állam hivatalos adománygyűjtő platformja, nem mellesleg.

„Színész vagyok, illúziókkal és fantáziával foglalkozom” – nyilatkozta a kaliforniai Malibuban lévő házából. „Olyan vagyok, mint egy modernkori udvari bolond.” De az Ukrajnát segítő szerep „sokkal tartalmasabb, mint amit eddig csinálni szoktam. És örömmel csinálom”.

Leszögezte, hogy bármit megcsinálna amit Zelenszkij kérne tőle, valamint, hogy ő nem csupán egy nagykövet, hanem egy „jó katona”.

Nyitókép: Lucasfilm - Walt Disney Pictures / Collection ChristopheL via AFP

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. december 11. 19:52
Úgy néz ki, mint akit elhagyott az erő és átállt a sötét oldalra.
Timeslot
2023. február 15. 18:07
Vénségére meghülyült ez is
florin
2023. február 14. 10:28
Rokon lelkek.
Karbantartó9
2023. február 14. 07:40
Luke sosem lenne zselé oldalán! Ez az ostoba szar színész viszont pont szart se érdekel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!