Pókember jelmezben üdvözölte elesett brit katonák gyerekeit Harry herceg

2022. december 03. 22:58

A herceg csak a videó végén fedte fel a kilétét.

2022. december 03. 22:58
null

A Daily Mail cikke szerint Harry herceg egy különleges karácsonyi videót rögzített egy jótékonysági szervezet számára, amelyet 100 olyan gyereknek játszottak le, akiknek a szülei a brit fegyveres erők tagjaiként vesztették az életüket.

A herceg Pókembernek öltözött, és csak a videó végén fedte fel a kilétét.

A Scotty's Little Soldiers szervezet karácsonyi zsúrt rendezett a gyerekeknek, amelyen különböző feladatokat kellett végrehajtaniuk, hogy „megmentsék a karácsonyt, és visszaszerezzék a Mikulás ajándékait”.

A herceg novemberben is együttműködött a jótékonysági szervezettel, akkor a veteránok napján írt nekik levelet. Ekkor azt írta nekik, hogy különleges kötelék van közöttük, hiszen ő is elvesztette az egyik szülőjét. 2019-ben ugyanennek a szervezetnek Mikulásruhában forgatott videót.

Nyitókép: YouTube

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2022. december 04. 23:30
Hol estek el? Nagy-Britnaniát 40 éve nem támadta meg senki, a ballibsiktől meg tudjuk, hogy csak a gonosz Putyin bácsi indít támadó háborút, a szent nyugat soha.
pesszimista
2022. december 04. 17:19
Szegény Harry nem rendelkezhet valami magas IQ val ha így el tudta csavarni ez a ravasz mulatt nőszemély a fejét, akiről még az is elképzelhető, hogy valamelyik titkos szolgálat beszervezettje.
luisbathhelena
2022. december 04. 13:59
ez hülye
mzperixx
2022. december 04. 11:58
Az amerikai elnök nem talál le a színpadról, időnként már nem élő emberekkel beszél, vagy csak mered maga elé, mint aki egész máshol van. Egy komikus színész, aki nemrég még péniszzongorázással szórakoztatta a közönséget most a világ egyik legünnepeltebb politikusa. A német alkancellár néhány éve még mesekönyvíróként írt arról, hogy mekkora kaland a gyerekeknek egy blackout, a nagy áramszünet. Nem esélytelen, hogy immáron gazdasági miniszterként valósággá teszi a mesét. Az angol király fia pedig pókemberkedik. De jó lenne felébredni és rájönni, hogy ez az egész csak egy álom volt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!