Megmenekültünk: törölték a Joker transznemű verzióját a torontói filmfesztiválról

2022. szeptember 14. 22:22

És nem azért, mert már az előzetese alapján is borzalmasnak tűnik.

2022. szeptember 14. 22:22
null

A torontói filmfesztiválon többek között bemutatták a The People's Jokes című filmművészeti alkotást is. A filmet egy bizonyos Vera Drew rendezte, aki egy transznemű „nő”. Ő játssza a filmben a címszereplőt is, aki a filmben egy saját komikustársulatot akar létrehozni.

Betiltották a filmet?

A film már csak az előzetes alapján is emberiség ellenes bűntettnek tűnik,

de legalábbis a jóízlés határát súrolja, ám valahogy mégis bekerült a neves torontói filmfesztivál programjába. A csavar a dologban az, hogy ott csupán egyetlen vetítést tartottak belőle, majd a filmet hivatalosan is visszavonták a programból. A hivatalos közlemény nem túl bőszavú, csupán annyit említ meg, hogy jogi okai voltak. Nem tudni, hogy mi lesz a film sorsa, de talán jobb is ez így.

A vállalkozó kedvű olvasóink alább tekinthetik meg a film előzetesét:

Nyitókép: Twitter

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogyatékos
2022. szeptember 15. 17:16
kár
budapesti
2022. szeptember 15. 16:49
Fotón az emberarcú liberalizmus.
LancelotDuLac
2022. szeptember 15. 14:51
"Megmenekültünk: törölték a Joker transznemű verzióját a torontói filmfesztiválról" - Miért, tán pisztolyt tartottak a homlokodhoz, hogy elmenj Torontóba megnézni - seggfej?
Aerion
2022. szeptember 15. 11:44
Ez, ami A nyugaton jelenleg zajlik, erre szavak nincsenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!