Ursula von der Leyen üzent az ukrán népnek: „Kiállunk mellettetek!”

2022. augusztus 24. 10:28

Az Európai Bizottság elnöke hangsúlyozta: minden segítséget megadnak Ukrajnának ahhoz, hogy szembeszálljon a nyers erőszakkal és megvédje a szabadságát.

2022. augusztus 24. 10:28
null

Az Európai Bizottság elnöke egy, az Instagram-oldalán közzétett videóban üzent az ukrán népnek az ország függetlenségének ünnepén.

A videó mellé kísérőszöveget is fűzött, amelyben azt írta:

„Kedves Zelenszkij elnök úr! Kedves ukrán polgárok!

Soha nem tudjuk felmérni azt az áldozatot, amelyeket nap mint nap meghoztok. (...)

– hangsúlyozta Von der Leyen.

Az EB elnöke a videóban arra is kitért, hogy az EU mindent megtesz azért, hogy megvédjék Ukrajna szabadságát a „nyers agresszióval szemben”, az EU tagállamainak iskolái pedig nyitva állnak a menekült ukrán gyermekek előtt.

Ursula von der Leyen üzenetét alább tekinthetik meg:

Kapcsolódó tartalom:

Zelenszkij: Ukrajna újjászületett az orosz támadás után
Az ukrán elnök szerint országa vissza fogja foglalni az elcsatolt Krímet és a megszállt területeket keleten. Bővebben...

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. augusztus 26. 13:25
A SZANKCIÓ CÉLJA A BÉKE ELŐSEGÍTÉSE! A SZANKCIÓNAK NEM LEHET CÉLJA EURÓPA TÖNKRETÉTELE! A SZANKCIÓNAK NEM LEHET CÉLJA EURÓPA VÁLSÁGBA SODRÁSA! A SZANKCIÓNAK NEM LEHET CÉLJA AZ ÉLET ELLEHETETLENÍTÉSE!
Zemzol
2022. augusztus 25. 03:34
Es mindent tonkre teszunk miattatok..meg.magunkat is Talakozunk a temetoben! (Ursula)
peterhill1125
2022. augusztus 25. 00:20
Ursula! Leírnád pontosan, hogy milyen áldozatot tesznek értünk az ukrán barátaink. Már annyi mindent mondtál, írtál, aminek semmi értelme nincs. Kérlek, írd már meg konkrétan, hogy miről van szó. Ez kötelességed, ne feledd!
SkyCopy
2022. augusztus 24. 21:14
Ursula! Az a baj, hogy belőled is valami pokoli gonosz árad. Kár hogy ezt csak kevés ember képes érezni, még a fotód láttán is az émelygés fog el. A Sátán szolgálja vagy, akárcsak zelenskij, soros, clintonné, gates. Borzalmas negatív energiákat terítetek szét ezen a bolygón!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!