Már Brad Pitt is szoknyában jelent meg egy hivatalos eseményen

2022. augusztus 31. 13:35

Nem ő az első ilyen színész: nemrég Oscar Isaac egy „szolid, gendersemleges szürke”, térd alatti szoknyában villogott a Holdlovag című filmje bemutatóján.

2022. augusztus 31. 13:35
null

Sokan felhúzták a szemöldöküket, amikor nyári filmjének, A gyilkos járatnak a bemutatóján Brad Pitt egy lezser barna és mélyrózsaszín ing-zakó kompozícióhoz meglepően jól illő, térdig érő szoknyát húzott – olvasható az Index cikkében. A portálon azt írják: az esemény után a Variety magazin megkérdezte a sztárt a viseletről, aki csak annyit mondott:

Ezzel pedig Brad Pitt is csatlakozott azoknak az ismert férfiaknak a sorához, akik az elmúlt időszak jelesebb eseményein szoknyában jelentek meg.  

Úgy, mint Oscar Isaac, aki szolid, gendersemleges szürke, térd alatti szoknyában villogott a Holdlovag című filmje bemutatóján, de ide sorolhatjuk Lil Nas X rapper rózsaszín miniszoknyás fellépőruháját, vagy Rihanna párját, ASAP Rockyt, illetve a kosárlabdázó Russel Westbrookot is – olvasható a cikkben.

Hollywoodon kívül a trend már egy ideje felfutóban van, mondja a The Skirt Café nevű oldal tulajdonosa. Carl R. Friend szerint honlapja egy olyan online fórum, ahol férfiak számára népszerűsítik a szoknyaviseletet, mégpedig az öltözködés szabadságának jegyében. Miközben indokolatlannak tartja a hollywoodi szoknyás férficelebek felé irányuló jelenlegi felfokozott érdeklődést, azért elégedetten nyugtázza, hogy a világ most már ilyesmikre is figyel.

Nyitókép: YouTube

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
samuka
2022. szeptember 02. 14:35
Jól áll neki. Agyalágyult, golyófejű amerikai, aki jó dolgában nem tudja mivel vonja magára a figyelmet. Mindjárt hányok.
smeagol
2022. szeptember 01. 08:45
A figyelemért/lájkokért egyre jobban le kell menni kutyába.... Legközelebb szart eszik mert az jó.... :)
Lilanda
2022. augusztus 31. 21:39
Úgy tűnik, nem megy annyira filmbusiness mostanában... Nekem az ilyentől konkrétan hányingerem van.
NTLLK
2022. augusztus 31. 19:49
Brad Pittnek minden mindegy, csak figyeljenek rá. Legközelebb lengő lógóval jelenik meg... Lényeg a figyelés!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!