Irán vezetője Putyinnak: Ha nem Ön, akkor a másik fél kezdi el a háborút

2022. július 20. 08:39

Ali Hamenei megérti Putyint.

2022. július 20. 08:39
null

Ali Hamenei, Irán legfelsőbb vallási és politikai vezetője helyesli Vlagyimir Putyin orosz elnök ukrajnai háborúját – írja az Index a Guardian tudósítása alapján. „A háború kemény és nehéz kérdés, és

– mondta Hamenei Putyinnak, aki attól tart, ha az oroszok nem állítják meg Ukrajnát a NATO-hoz való csatlakozásban, akkor a szövetség ugyanezt a háborút robbanhatja ki, csak a Krím-félszigeten.

Hozzátették: az orosz elnök egyetértően arról beszélt, hogy senki sem támogatja a háborút, de a nyugat viselkedése miatt nem maradt más választása, mint reagálni. Cikkünket az orosz-iráni szövetkezésről itt olvashatja.

Fotó: MTI/EPA/A legfőbb iráni vezető hivatala

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. július 20. 13:19
Ugy van,ahogy a bölcs ayatollah mondta volt..
csulak
2022. július 20. 10:42
az ukranok 8 evig lottek az oroszokat.. ezt valahogy a zEU degeneralt vezetoi nem akarjak tudomasul venni
Rugán
2022. július 20. 10:15
Amerika kezdte 2014-ben. Putyin hiába figyelmeztetett. Amik leszerepeltek a keleti térségekben, találták az ukrán gazdasági bűnözőket meg a vérszomjas Azovi szélsőségeket, akik helyettük majd háborúznák. Addig hergelték az oroszokat, amíg beindult az egyenlőre fékezett habzású háború. De ezzel is már belerángatták az egész megtévesztett ukrán népet. Az ostoba megvett európai vezetés szankcionál, közben kékülünk a kőkemény zöld energiapolitikától. Nem veszik észre, hogy PutyiN és az amerikai alig látható háttérhatalom is dörzsöli a markát a nyugatias Európa önkéntes öngyilkosságát nézve. Tehát nyugatias Európa előbb leheli ki a lelkét, mint Ukrajna, az oroszokról nem is beszélve. Az amerikai háttérhatalom meg pályáztathat az újabb gazdi ország pozícióra.
Dezsőke
2022. július 20. 10:10
szó szerint ez történt, így volt kitalálva. vagyis az agresszor, a valódi kezdeményező személye még nincs meghatározva...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!