Szoknyahordással tüntetnek spanyol férfi tanárok

2021. június 02. 10:59

Így vállalnak szolidaritást azzal a fiúval, akit tavaly azért rúgtak ki, mert szoknyát viselt órán.

2021. június 02. 10:59
null

Több spanyol férfi tanár is szoknyát kezdett el hordani, így vállalva szolidaritást azzal a fiúval, akit tavaly azért rúgtak ki, mert szoknyában jelent meg egy tanórán – írta meg a Bored Panda. A performansz a Ruháknak Nincs Nemük mozgalom része, amelynek egyébként az a célja, hogy véget vessenek a sztereotip nemi normáknak az országban.

2021 május elején a 37 éves Manuel Ortega és a 36 éves Borja Velázquez kezdett el szoknyában járni az óráikra. Azután döntöttek így, miután az egyik ott tanuló fiút bántalmazás ért, mert animés pulóvert viselt.

Kép forrása: Twitter

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2021. június 03. 09:06
Ez már korábban kezdődött! Mikor járt a bundeszmutter, UvL, szoknyában? Feszes nadrág, egy-két számmal kisebb zakó, ez ma az uralkodó nők hivatalos viselete. Ebbe az abnormalitásba nyugodtan belefér a férfiak szoknyája. Nekem Erdogan tetszett, amikor kanapéra vágta a feszes nadrágban mutatkozó Urzula asszonyt!
balsors
2021. június 02. 20:40
Nem a ruha teszi az embert, de az agyatlanságot nem takarja el.
Finale*
2021. június 02. 17:50
Aztan vegul hol lesz a hatar? Meddig lehet elmenni? Ez nem mas mint nyilt batoritas az abnormalitasra.
Akitlosz
2021. június 02. 16:12
Ezért van óvodába meg iskolába járási kötelezettség. Hogy az állam tönkre tehesse és félrenevelhesse a gyerekeket, nem hagyja, hogy a szülei nevelhessék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!