Az Egyesült Királyság pénzzel ösztönzi az EU-s állampolgárok hazatelepedését

2021. január 27. 17:53

A támogatást igénylők akár 2000 fontot is kaphatnak.

2021. január 27. 17:53
null

Pénzügyi ösztönzőket kínálnak az EU-s állampolgároknak az Egyesült Királyságból való távozásért – tudta meg a The Guardian. Január 1-jétől kezdve az uniós polgárok is bekerültek az Egyesült-Királyság kormányának azon programjába, amelynek keretében pénzügyi támogatást kínálnak a bevándorlóknak az anyaországukba való visszatérésért cserébe.

A támogatást igénylők akár 2000 fontot is kaphatnak, valamint a repülőutat is állja a kormányzat. A program célja a bevándorlók hazatelepülésének elősegítése. A program kritikusai szerint a hazatérésre ajánlott pénz ellentmond a kormány azon állításának, miszerint mindent megtesz annak érdekében, hogy az embereket a letelepedett státusz megszerzésére ösztönözze. Az Egyesült Királyságban élő európaiaknak 2021. június 30-ig regisztrálniuk kell magukat  az „EU Settlement Scheme”-ben (EUSS), ha tartósan maradni szándékoznak.

(A kép forrása: Pixabay)

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kingsjewel
2021. január 27. 21:36
A cigányokat valószínűleg a muszlimoknál is jobban utálják. Legalábbis nem gondolom, hogy a lengyel szakemberek, vagy a magyar ápolók miatt csinálták az egészet.
Hannah184
2021. január 27. 20:04
Szerintem is menjen haza mindenki, orvosok, pincérek, pizzafutárok, a munkások hagyják ott az épitkezéseket, az ápolók az idős embereket stb.De spárga szedésre vissza ne menjen senki.A húsüzemekbe vonuljanak be a muszlimok dolgozni. Hajrá. Itt Ausztriában is a Német-Európában végzik az összes nehéz munkát, ukránok dolgozni a betakaritásoknál , románok bulgárok a húsüzemekben .Én is azt mondom , fogják munkára a jövevényeket, hiszen Martin Schulz megmondta, hogy ők értékesebb az aranynál.
Mr. Tommy Lee
2021. január 27. 19:52
Nekem mindegy, csak a románok haza ne menjenek!!!!!!!!!!
fatman
2021. január 27. 19:37
hülye angolok, angol hülyék! :))) tök jó lesz, ha hazajön az összes orvos, ápoló, programozó, vízvezetékszerelő... és majd a pakik fognak dolgozni... hajrá!!! :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!