Újra lövöldöztek Amerikában, egy fiatal lány meghalt

2016. június 15. 16:06

A kaliforniai Oakland belvárosában történt lövöldözés után a kórházban meghalt egy 16 éves lány, aki társaival virrasztáson vett részt, amelyet egy korábban folyóba fulladt ismerősükért tartottak – értesült a USA Today. Az eset során további három áldozat is megsérült, akiknek az állapota stabil. Az nem tisztázott, hogy a lövöldözés kötődik-e a kegyeleti eseményhez.

2016. június 15. 16:06

A USA Today értesülései szerint egy kaliforniai Oakland belvárosában történt lövöldözés után a kórházban meghalt egy 16 éves lány, aki társaival virrasztáson vett részt, amelyet egy korábban folyóba fulladt ismerősükért tartottak. Az eset során további három áldozat is megsérült, akiknek az állapota stabil. Az nem tisztázott, hogy a lövöldözés kötődik-e a kegyeleti eseményhez. 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ph0t0n
2016. június 15. 21:40
Oaklandról van szó csupán, ami egy négerlakta város.
Akitlosz
2016. június 15. 21:37
"Újra lövöldöztek Amerikában, egy fiatal lány meghalt" Ott szinte minden nap akad. Nagy az ország. Úgyhogy hanyagolni kellene az ilyen híreket. Mi közünk hozzá? Brazíliában is sok a gyilkosság mégsem közli le a brazil bűnügyi híreket a magyar sajtó. Az Amerikai bűnügyi hírek leközléséhez sem lenne elegendő a magyar sajtó kapacitása. Ott sok az erőszak, ráadásul maga a rendőrség is gyilkolászik akárcsak Brazíliában. Szóval már nagy a gond.
djcs
2016. június 15. 21:31
A Lehetőségek Hazájában a lehetőségek között az is szerepel, hogy bárhol, bármikor kinyírhatnak. Szar ország.
balbako_
2016. június 15. 18:31
Felhőtlen mintademokrácia....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!