Százezres hadsereget akarnak a donyecki lázadók

2015. február 03. 10:42

Százezres hadsereget hoznak létre a kelet-ukrajnai lázadók – erről tett bejelentést az önhatalmúlag kikiáltott Donyecki Népköztársaság vezetője.

2015. február 03. 10:42

Kijev szerint ez a gyengeség jele, szakértők viszont azt mondják, valójában újabb orosz katonák özönlenek majd be Ukrajnába.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Himalája
2015. február 04. 08:57
A háttérhatalom, civilizációkat, kultúrákat összeugrasztva zavart kelt a világban, és rendcsinálás ürügyén terjeszti ki katonai és hatalmi felügyeletét országok és régiók felett a világ legerősebb katonai szervezete, a NATO által. Jelenleg, az oroszok képviselik a hagyományos emberi és vallási értékrendet ellentétben a nyugati álliberális ateista (azért álliberális, mert a szabadság zászlaja alatt egyre nagyobb mértékben szabályozzák és ellenőrzés alá vonják az embereket) politikai rendszerrel szemben. Csak idő kérdése volt, hogy mikor ugrasszák össze az ukránokat és oroszokat. Az oroszok jelenleg az egyetlen komoly erő, mely gátját tudja álni a hattérhatalom világuralmi terjeszkedésnek.
csuka
2015. február 04. 07:30
A hazug kijevi propaganda mindíg lebukik "Cunningham szerint a hamis zászlós hadművelet klasszikus eseménye volt Mariupol január 24-én történt klasszikus támadása, amelyben mintegy harminc civilt öltek meg és százakat sebesítettek meg. A nyugati média egyből az oroszok által támogatott lázadókat tette felelőssé, csakhogy később kiderült, a rakétákat olyan területről lőtték ki, amelyet a Nyugat által támogatott kijevi rezsim katonái birtokoltak. A Nyugat fennhangon szajkózza, hogy az oroszok kisajátították a krími félszigetet, orosz önkéntesekkel riogatnak, úgy hogy semmi műholdas bizonyítékuk nincs például az orosz katonai invázióra, vagy fényképes dokumentumuk a harcokban résztvevő orosz reguláris hadoszlopokra. " http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=81727
=nessuno=
2015. február 03. 22:58
Orosz invázió.
kjkj945
2015. február 03. 16:37
"Százezres hadsereget akarnak a donyecki lázadók" Hatmillió szebb szám!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!