Szoknyában tiltakoztak a szexizmus ellen

2014. május 16. 17:51

Fiúk is szoknyában mentek az iskolába egy francia városban – így tiltakoztak az oktatásban jelen lévő szexizmus és diszkrimináció ellen.

2014. május 16. 17:51

A tartomány sok gimnáziumában előfordultak szexista és diszkriminatív esetek. Emiatt döntöttünk úgy, hogy valamilyen formában tennünk kell ez ellen” – magyarázta a tiltakozó akció egyik szervezője.

Az akció egyébként komoly visszhangot váltott ki Franciaországban, még a parlamentben is téma volt.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. május 17. 01:16
Aztán ha eljutottunk a teljes szexuális önfeladásig, meg kell célozni a majmokhoz való hasonulást.
Ángyán Páván
2014. május 17. 01:15
Javaslom diszkriminativ jellege miatt mind a női, mind a férfi keresztnevek betiltását. Mindenkit nevezzenek el valami tárgyról. - Szabó Lapát vagyok. - Örvendek, Kovács Gereblye. - Hogy szolgál a kedves Karnis egészsége? - Köszönöm jól van, de a kis Satu benáthásodott. - Örülök, hogy találkoztunk, adja át üdvözletemet Gáztűzhelynek és a kis Metélőhagymának.
Karbantartó9
2014. május 16. 23:20
Buzi franciák!
Rudy
2014. május 16. 20:45
majd 50 év múlva miután Conchiták lepték el Európát, egyszer csak tüntetni kezdenek, a férfiak, hogy bizony szakállat kívánnak növeszteni, mert diszkriminatív, hogy csak a lányoknak szabad... És kezdődik előlről az egész, a ffi. nadrágban, a nő szoknyában.. Pfúj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!