Kadhafi nem fél a haláltól

2011. június 23. 08:02

„Miután megölték gyerekeinket és unokáinkat, többé nincs köztünk semmilyen megállapodás. A falhoz szorítottak minket. Maguk még hátrálhatnak. Van hová hátrálniuk” - közölte szerda este sugárzott televíziós beszédében a líbiai vezető.

2011. június 23. 08:02

Elismerte szerda este sugárzott televíziós beszédében Moammer Kadhafi, hogy a Nyugat „falhoz szorította”, de mint mondta, nem fél a haláltól, s folytatni fogja a harcot még a „túlvilágon” is.

„Ellenállunk és a harc folytatódik a túlvilágon is, amíg nem végzünk magukkal” - fogalmazott a líbiai vezető. Szónoklatával egykori harcostársával, Huildi Hamidival vállalt szolidaritást, akinek több családtagja, köztük állítólag két unokája is életét vesztette hétfőn a NATO légicsapásában.

„Miután megölték gyerekeinket és unokáinkat, többé nincs köztünk semmilyen megállapodás. A falhoz szorítottak minket. Maguk (a Nyugat) még hátrálhatnak. Van hová hátrálniuk” - hangoztatta Kadhafi. „Egyszer majd hasonlóképpen fogunk válaszolni, és a házaitok válnak legitim célpontokká” - tette hozzá.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
már foglalt
2011. június 23. 15:07
jobb is ha elfogadja, ennél kevesebbel most már úgysem ússza meg.
ciseaux
2011. június 23. 14:55
Talán túl sok filmet láttam már, mert nehezen tudom elképzelni, hogy egyik napról a másikra, a nyugattal kiegyezősdit játszó félőrültből zsarnok vérszomjas félőrült lesz, aztán a nyugat, a követő műholdjaikkal, kémrepülőikkel, lézer-irányított rakétáival stb, csak arra képes, hogy mellélőjön minden alkalommal?? A Líbiai sztoriból nekem eddig az tetszett a legjobban, hogy a még Reagan idejében levezetett katonai csapásban elhúnyt Khadafi lánynak 30 milliárdos kontója van Bécsben!!, hogy Bioncé, Lionel Richi, P.Diddy 1milliós gázsiért lép fel a szülinapi bulijaikon... És, vajon ki volt Khadafi plasztikai sebésze (hentes)?
Honfi-fi
2011. június 23. 12:27
Madame Tussaud panoptikuma, darab ez vmi kirakatban?
Honfi-fi
2011. június 23. 12:25
Mi sem félünk Kaddhaffi halálától.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!