Baranyi Krisztina anyák napján: Fogadja be a menekültek kutyáit Beregszászról

2023. május 09. 07:25

„Anyák napja alkalmából olyan kutyáknak kérek segítséget, akiket az ukrán háború elől menekülők hagytak hátra” – fogalmaz Ferencváros polgármestere.

2023. május 09. 07:25
null

A ferencvárosi polgármester, Baranyi Krisztina egy beregszászi kutyatelepről jelentkezett be anyák napja alkalmából, kezében egy kutyussal, név szerint Bogyóval.

Beregszászon, a magyar határ előtti utolsó nagyobb településen. Gazdáik talán már sosem térnek vissza otthonaikba” – írja Baranyi a Facebook-posztban.

Hozzátette: „Sokat örökbefogadtak a környékbeli magyarlakta településeken, de még mindig sokan vannak az önkormányzat ebtelepén új otthonra vágyva. Ha segítenél, keress meg üzenetben. Köszönöm a nevükben is.”

Íme, a megkapó videó:

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vamonos
2023. május 09. 17:13
Itt mindenki csak a cikk címét olvassa el? A kutyák NEM Magyarországon vannak. "egy beregszászi kutyatelepről jelentkezett be"
gyaloggos
2023. május 09. 17:00
AZONNAL tedd le azt a kutyát! A MAGADFÉLÉKET a KUTYÁK közelébe sem szabad engedni! PERSZE, mindenki tudja, hogy a KUTYÁKRA is magasról teszel, csak gondolták a qrvaokos stábtagok, hogy HOZHAT valamit a konyhára egy ilyen, az a fotó!
madar299
2023. május 09. 16:56
Ez már kérem vicc , eddig elhozták őket , és csak innét nem viszik tovább ! Elfogyott a szeretet vagy nyugaton nem fizetnek majd értük ?
Sacap
2023. május 09. 15:26
Ki a faszom szavaz erre a rémre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!