Videón, ahogy a Kraken-harcosok lerombolnak egy oroszországi tornyot

2023. március 06. 07:06

A szabotázsegység egy kamikaze drónt használt.

2023. március 06. 07:06
null

Az Unian a Kraken harcosok tevékenységéről mutat videót, ami az látható, hogyan romboltak le egy megfigyelőtornyot az Orosz Föderáció brjanszki régiójában. Az ukrán védelmi minisztérium felderítő- és szabotázsegysége, a Kraken egy kamikaze drónt használva lerombolta a Grenadier autonóm megfigyelőtornyot az Orosz Föderáció brjanszki területén, írják. Hozzáteszik: a felvételeken

látható, ahogy a drón a toronyba csapódott,

amely ettől felrobbant. Szerintük valószínű, hogy az ukrán harcosok használhatatlanná tették az orosz megfigyelőállást.

Íme, a videó:

***

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DonCiccio
2023. március 06. 10:03
Köszönnyükk Mandi !
Madasa Hatter
2023. március 06. 09:51
A drón nekirepült egy megfigyelő kamerának, ami tökéletesen egyben maradt, amint látható a drón zuhanása közben készült képeken, és aztán távolból látunk egy földről indított valószínűleg RPG-t becsapódni egy másik toronyba. A szokásos fuckrán " majd mi megcsináljuk videón a győzelmet " propaganda szar látható. Az oroszok egy szép lassan bedarálják őket, ahogy meg is érdemlik.
Ízirájder
2023. március 06. 09:47
Ügyetlenül összevágott kamufelvétel és a toronynak sem esett baja. Szar lehetett utána hidegben a toronyra mászni parabolát cserélni. De néhány óra adáskiesés biztos volt.
FreeEurope
2023. március 06. 09:39
Kraken-harcosok összecsapnak a Klingonokkal elitalakulattal. Lesz nagy csetepaté. Amúgy hülyének akarnak nézni bennünket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!