Zelenszkij kilencéves fia is fegyvert ragadna

2022. július 21. 14:47

Az ukrán elnök felesége elmondta, hogy fia, Kijlo most már csak arra vágyik hogy fegyvert használhasson.

2022. július 21. 14:47
null

Olena Zelenszka, az ukrán elnök felesége arról beszélt, hogy az ukrajnai háború miatt a kilencéves fia katona akar lenni. – írja a BBC. Az NBC-nek adott interjújában Zelenszka elmondta, hogy fia, Kijlo most már csak arra vágyik hogy fegyvert használhasson.

– nyilatkozta Zelenszka.

Az ukrán first lady az Egyesült Államokban tett látogatást, ahol még több fegyvert kért Ukrajna számára:

Szerdán az amerikai kongresszusban tartott 15 perces beszédében emellett még fényképeket és videókat mutatott be a háborúban megölt vagy megsérült ukrán gyerekekről. 

A kongresszus tagjai nagyrészt támogatták Ukrajna kéréseit, hogy több biztonsági támogatást kapjon, és eddig mintegy 8 milliárd dollárt (6,7 milliárd fontot) juttattak Ukrajnának.

Nyitókép/illusztráció: Maciej Luczniewski / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2022. július 22. 05:30
Szánalmas. Mandi! Ezt miért????
feketeviraag
2022. július 21. 21:03
?
Jaznaju
2022. július 21. 19:54
Ez most már tényleg mindennek a gyomorforgató legalja. Politikai pedofília. Cuki Hitlerjugendet minden felvilágosult haladónak!!
Lami66
2022. július 21. 18:38
Szeretne fegyvert fogni? Én előbb kivinném a harctérre, és mutatnék neki pár harcikedv fokozó dolgot. Beültetném egy kilőtt tankba amiben még benne van a személyzet 300 kiló darálthús formájában. Utána levezetésnek összedhetne pár frontkatonát akiket telibe talált az aknavető, és a maradványokkal játszatna háborús puzzlet, vajon ki tudna rakni egy embert? Tudja nelyik szervét hová kell illeszteni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!