Olasz lap: Orbán túllépett egy határt, ezzel megtagadva az Európai Uniót

2022. július 28. 11:06

Az olaszok is kommentálták az elmúlt napok belpolitikai eseményeit.

2022. július 28. 11:06
null

Orbán Viktor túllépett egy határt, ezzel megtagadva az Európai Uniót, írta meg a La Stampa nevű olasz lap. A lap szerzője az elmúlt napok magyar belpolitikai eseményeit kommentálta, Orbán Viktor tusványosi beszédét és utána Hegedüs Zsuzsa lemondását.

Szerintük

Orbán Viktor túllépett egy határt.

Kifejtették, hogy a magyar miniszterelnök politikája és világnézete miatt mindig is az Európai Unióval folytatott állandó harcok középpontjában állt, de a faji mítosz említése még a legközelebbi támogatói számára is túlzásnak tűnik valamint a kormányfő szavai „földrengést” idéztek elő.

Leszögezték, hogy ez a legrosszabb propagandaakció, amely már nem másról szól mint az új generáció neveléséről. Hozzátették, hogy jól látható, hogy mára a magyar vezető „egyre szélsőségesebb sodródása tovább erősödik”.

Az Európai Unió mottója pedig a következő: „Egyesülve a sokféleségben”. De Orbán az EU-t is megtagadja szerintük.

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vata967
2022. július 28. 14:20
Mea culpa, véletlenül like-ot nyomtam a 420-as úr egyik úgynevezett "kommentjére". Igazából az x-et kerestem amit sajnos még mindig megtagad a mandi, a jobbsorsra érdemes olvasóitól, néhány balfasz troll nagy örömére.
Borossy
2022. július 28. 13:57
„Egyesülve a sokféleségben” Még mit nem, ti hülye kommunista szarok! Mellesleg ti üldözitek a legjobban a szabad gondolkodást. Barmok.
22-es csapdája
2022. július 28. 13:56
Olasz lap, mi? :) Baloldali olasz médiatermék! A La Stampa amúgyis rászolgált arra, hogy elfogult, vonalas újságként tartsuk számon. (Aki nem ma született, tudja: ez volt az a lap, ami ezzel a címmel közölt interjút Göncz Árpád akkori közt. elnökkel: "Az elnök is a jobboldali kormány ellen - Európa, segíts!") Nem kérünk a félrevezetésből: nem egész Olaszországot képviseli a hivatkozott médiatermék: kizárólag a balosokat. A helyes cím: "Baloldali olasz lap: (...)"
elfújta az ellenszél
2022. július 28. 13:35
Hegedűs lemondását földrengésnek nevezni enyhe túlzás. Belefingott a nullás lisztbe, megy a tüsszögés a hátsó fertálya körül
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!