Timmermans is reagált az Orbán-beszédre: A rasszizmus mérgező politikai találmány

2022. július 27. 14:35

„Mindannyian ugyanannak a fajnak, az emberi fajnak a részei vagyunk” – írta az Európai Bizottság alelnöke.

2022. július 27. 14:35
null

A kormány célja, hogy egy globális recesszióban Magyarország lokális kivétellé váljon – fogalmazott Orbán Viktor tusványosi beszédében. A miniszterelnök szerint az internacionalista baloldal csele, hogy Európában eleve kevert népesség él. Orbán szerint van, ahol európai és Európán kívüli népek keverednek, és van ahol európai népek keverednek, mint például a Kárpát-medencében. „Mi nem vagyunk kevert fajúak” – mondta, majd hozzátette: nem is akarunk azok lenni.

„Mindannyian mások vagyunk, más a bőrünk, más a nyelvünk, kultúránk, hitünk. És mégis mindannyian ugyanannak a fajnak, az emberi fajnak a részei vagyunk.

A rasszizmus mérgező politikai találmány

írta Frans Timmermans Twitter-oldalán.

Nyitókép: Valeria Mongelli / Hans Lucas / AFP

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hidegfehérmintaled
2022. július 28. 10:56
Én azért megnézném a hőbörgő faszok fejét , mikor vasárnap délután beállítana hozzájuk a lányuk. - Apa bemutatom a vőlegényemet...és egy néger állna mellette.
csjanos
2022. július 28. 09:20
....egyetértek...DE HOL VAN ITT RASSZIZMUS???....ez a magyargyűlölő bunkó oktat minket...pfuj
Vasalo
2022. július 28. 08:43
Hát nem tudom ki nagyobb rasszista Europában Orbán vagy azok akik kizárolag nacionalista alapon megfosztják az oroszokat alapjogaiktol a sporttol kezdve a tudományos munkákig, akik szankcionalják a magyarokat, a törököket, akik csak azért, mert valaki ukrán elhallgatják az ottani végtelen korrupciot, akik támogatják az LMBTQ fajtalankodást, akik a mai napig nem ismerik el Europa ösközösségeit mint kisebbséget, akik rendszeresen sértik meg saját törvényeiket, akik pénzzel, söt immár fegyverrel is támogatják a társadalmak kétes politikai kisebbségeit, bábkormányait, akik megtürik a soraik között a hazaárulókat, söt szohoz engedik öket jutni, akik napirenden terjesztik hamis informaciokat. Ezt kellene az EU nak elsösorban eldöntenie.
sorivo4
2022. július 28. 00:05
Apostoli királyság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!