A Star Wars zenéjére csap le egy drón az orosz harckocsira (videó)

2022. május 24. 13:17

Bár a videón ez nem látszik, az ukránok szerint a személyzet a járművön ült és alkoholt fogyasztott.

2022. május 24. 13:17
null

Az ukrán különleges műveleti erők a Star Wars zenéjével tettek közzé egy videót arról, amint egy kamikaze-drón lecsap egy orosz harckocsira – olvasható az Index cikkében. Mindezt egy távoli kamera, valamint a drónon lévő kamera is rögzítette. Az utóbbin a becsapódás már nem látszik, de az ukránok azt állítják, hogy

a harckocsi és a személyzete – amely állításuk szerint a járművön ült és alkoholt fogyasztott – megsemmisült. 

A portál szerint az ukránok nem közölték, hogy pontosan milyen típusú drónnal hajtották végre a csapást, de valószínűsíthető, hogy az egyik Switchblade-drónt használhatták. Az Egyesült Államok még március közepén döntött arról, hogy az ukránok rendelkezésére bocsátja ezeket, majd április közepén jelezték, hogy még többet küldenek ezekből. 

Fotó: Illusztráció (Facebook)

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PUSZTÍTÓ1
2022. május 24. 18:57
+++++++++++++++++ putyin trolljainak NOVICSOKOT +++++++++++++++++
Pathfinder76
2022. május 24. 16:45
Azt a videót is láthatjuk a Mandin,ahogy az orosz öngyilkos drón belecsapódik az M777 tarackba,és egy másik drón céladatai alapján az orosz tüzérség szétlövi az üteget?
Nabakker
2022. május 24. 14:59
Már ha épp arra jár az USA műhold, az adja nekik a tippeket.
Zolotarjov
2022. május 24. 14:48
Jééé..az oroszoknak is vannak drónjaik: https://youtu.be/tmkMoxFFpfE
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!