Olvasom, hogy a magyarok majdnem egyharmada hisz abban, hogy a dínók az emberekkel együtt éltek

2021. november 02. 17:13

Ha gyereked van, még akkor gyere el Magyarországról, amikor a gyerek óvodás.

2021. november 02. 17:13
null
Homonnay Gergely

„Olvasom, hogy a magyarok majdnem egyharmada hisz abban, hogy a dínók az emberekkel együtt éltek. A cikk nem a magyarokra van kihegyezve, hanem az olaszokra, de mivel az Eurobarometer grafikonjait közli, szépen látható, mekkora sötétség honol a magyarok fejében úgy általában minden téren. 

Ha ehhez még hozzávesszük a legutóbb közölt PISA-jelentést, akkor tényleg csak azt tudom mondani, hogy ha gyereked van, még akkor gyere el Magyarországról, amikor a gyerek óvodás, hogy mire iskolába kerül, ne okozzon problémát, hogy hollandul, németül, svédül, norvégul, finnül vagy dánul fognak hozzá beszélni a tanítói, vagy Máltán angolul.

Nem én mondtam, hanem Vekerdy, hogy a magyar pedagógustársadalom többszörösen kontraszelektált, és ha lesz is kormányváltás, hiába öntik a pénzt az oktatásba, csodát ne várjanak ezektől a tanerőktől. Ahogy én képtelen vagyok lefutni 10 másodperc alatt a 100-at, tőlük sem lehet elvárni, hogy hopp, egyik napról a másikra magyaron egy tanár se kérdezze meg, hogy »mire gondolt a költő« (én ettől a kérdéstől annyira dühös tudtam anno lenni, hogy azt tanácsoltam angolon és németen a gyerekeknek, mondják azt, hogy »szarnom kell«, és nyugodtan hivatkozzanak rám, hogy én mondtam).

Láttam nem is egy tanárit belülről, és még a ma elitgiminek tartott pesti belvárosi suliban is nem egy olyan tanár tanított, akik arra voltak jók, hogy egy életre megutáltassák a fizikát, a magyart, a kémiát, a biológiát, stb. a gyerekkel – mert a gyerekek panaszkodtak, a tantestületben mindenki tudta, ki mennyire, miért szar, de ez volt. Tenni nem lehetett ellene.

A hódmezővásárhelyi Bethlenben, ami az egyik legjobb vidéki gimi volt akkoriban, tanított egy olyan magyartanár, aki kívülről megtanította a tankönyvet. Erről szólt az irodalom oktatása gimnazistáknak.

Ja, és kedves szülők, ne hárítsátok el a felelősséget magatoktól, mert ugyanannyire sárosak vagytok a történetben ti is. Pontosan érzékelitek, mennyire nem jó a magyar iskola, de ahelyett, hogy összefognátok azokkal a tanárokkal, akik alkalmasak tanítani, porig rombolnátok a magyar iskolát, hogy a helyén újta lehessen építeni, a gyerek életét veszitek el, különórákkal kínozzátok őket, hogy legyen esélye bekerülni egy normális egyetemre – külföldön, mert jó egyetem Magyarországon már nem nagyon van.”

Fotó: MTI/Balázs Attila

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Petykabá
2021. november 03. 21:37
fogok szervezni egy petíciót, hogy ha homonnay-t szemlézi a mandiner, akkor egy hétig rá se nézek a mandinerre... Ezt a szarkupacot, aki még a gyerekeket sem tudja az anális fixációjával megkímélni, nem akarom látni. Csak arra jó, hogy felbassza az embert értelmes hang még nem jött ki a száján...
Petykabá
2021. november 03. 21:29
Nyilván egy agresszív gyerektelen retardált homoszexuális férfi tanácsát kell elfogadni azzal kapcsolatban, hogy hol neveld a gyerekedet... Aki rá hallgat megérdemli.
Petykabá
2021. november 03. 21:26
olvasom, hogy a liberálisok 90%-a elhiszi, hogy ha azt képzeled, hogy nő vagy, pedig fasz van a lábad között, akkor te valójában lány vagy. Ha teheted kerüld el ezeket az idiótákat, amíg nem késő. tényleg a mandiner miért is szemlézi ezt a gyengeelméjű posztfasiszta kretént?
Hotten Totta
2021. november 03. 20:58
Ebayes vásárlásomat visszautasította egy spanyol eladó, mondván, hogy ő kiírta azt, hogy csak az Eu-n belül szállít. Amikor visszaírtam, hogy Hungary is in EU, nem hitte el, és visszautalta a vásárlási pénzt. Ugyebár csak be kellett volna írnia a keresőbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!