Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Vitázna a CÖF-fel a Szolidaritás

2013. február 18. 15:08

Nyilvános vitára hívja a Magyar Szolidaritás Mozgalom a Civil Összefogás Fórum és a Békemenet vezetőit. A CÖF-öt tevékenységéről és anyagi forrásairól kérdeznék, és arra is kíváncsiak, miért állnak ki a kormány mellett.

2013. február 18. 15:08

Nyilvános vitára hívja a Magyar Szolidaritás Mozgalom (MSZM) a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Békemenet vezetőit március 11-re, hogy a CÖF-öt tevékenységéről és anyagi forrásairól kérdezze – jelentette be az MSZM hétfőn Budapesten. „Szeretnénk őket egy nyilvános vitára, beszélgetésre felhívni, hogy elmondhassák nekünk azt, miért állnak ki egy olyan kormány mellett, amely pozdorjává zúzza az oktatást, az egészségügyet, a gazdaságot, bevezeti az egykulcsos adót, békétlenséget és elégedetlenséget szít a külhoni magyarok között” – mondta el Székely Sándor.

A Magyar Szolidaritás Mozgalom társelnöke a sajtótájékoztatón Székely Sándor a kormány mellett kiálló álcivil szervezetnek nevezte a CÖF-öt, amely – állítása szerint – „több száz millió forintot költ el arra, hogy a demokratikus ellenzéket és annak vezetőit gúnyolják, bemocskolják”. A tájékoztatón Tanos Áron, az MSZM ifjúsági tagozatának vezetője felolvasta az MSZM vitára hívó levelét, amelyben az MSZM arra is kíváncsi, miből finanszírozza a CÖF „a demokratikus oldal pártjai és vezető személyei elleni lejárató kampányát”.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapsihapsi
2013. február 18. 17:45
ez van! a magyar politikában nem állnak szóba egymással, mindenki csak mondja a maga "igazát"...
HSL
2013. február 18. 17:38
lakájok háborúja
soelmo
2013. február 18. 17:17
Úgy tűnik a fizetett hozzászólók órabérben dolgoznak.....
mappa
2013. február 18. 17:10
Mint született ellenforradalmár,kötelességemnek éereztem a Szolidaritásba valo belépést,azóta is,hogy belülröl lássam a komm.kádárhuszárok védegylertét hogy használják ki és fel. Többségük 55 feletti orbánygyülölö vértolulásos,és 50 es Arankák és lakotelapi elvált asszonyságok.Veszélyességük abban áll hogy ráérnek és mérgezhetik környezetüket.Jobb sorsra érdemes emberek,akik rossz oldalon állnak,és képesek munkában megfáradt hátukat odatartatni milliárdosok suvickos cipöjének,hohgy azon másszanak vissza a hatalomba. Bajanai féle agytröszt gondolta: kell egy szervezet mely majd a prolit is szállitja a választáson,ezért épitik ki szervezetiket,mely messze jobban szervezett minden pártnál. Gátja és korlátja,hogy muszáj nekik a libsi nótát fujni,ezzel le iahatárolják önmaguk terjeszkedési lehetöségét,kiegészitö,csicskaszerepre kárhoztatottak a balliberális karámban. Hogyan tudná,egy életét végigdolgozott,most vérig sértett rendör megmagyaráézni,miért jo neki bajnai és company? Egyben egy letünöfélbenn lévö,rendkivül régröl összeállt rendvédelmi elit dacszövetsége is,mely adott pillanatban_mivel bennük van a szervezttség.és fegyelem- semmitöl sem riadna vissza. Folyamatos figyelésük,müködésük feltérképezése nemzetbiztonsági minimum!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!