Taroltak az éneklő BKV-sok

2010. június 14. 15:10

A Viasat3 Cég hangja című versenyét a BKV csapata nyerte meg. A híres-hírhedt vállalat tehetséges dolgozói a Telekom és a Katedra alkalmazottjait győzték le.

2010. június 14. 15:10

Június 13-án A cég hangja című zenés vetélkedőt a BKV-dolgozók alkotta csapat nyerte. Második a Telekom, harmadik pedig a Katedra csapata lett. A magyar kereskedelmi csatorna a Singing Office-t vette át, ebben a formátumban különböző munkahelyekről érkező csapatok mérhetik össze tehetségüket.

„A zene és a tánc segít, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz, ezáltal egy lakájosabb, melegebb, kedvesebb és lazább Magyarországot teremtsünk. Ezt hivatott terjeszteni ez a műsor” - fejtette ki az egyik zsűritag, a tévéssé avanzsált jazzénekes Soma. Az ítészek között ült még Hajós András is, valamint a műsor zenei producere, Novák Péter.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!