Az új Star Trek-sorozat máris nem érdekel

2016-09-01 09:39:26
Deansdale
Deansdale
A tervezett sorozatot taglaló cikk legelőször is leszögezi, hogy a főhős nő lesz. Ezredjére is elmagyarázom: ezzel nem az a baj, hogy az illető nő, hanem hogy politikai ügyet csinálnak belőle, ami egyértelművé teszi, hogy a sorozat készítőit politikai okok vezérlik.

Vee barátunk videójából értesültem arról, hogy új Star Trek sorozat van készülőben, és önmagában a tényből, hogy a nagyszájú román gyerek beszél a témáról, máris tudtam, hogy szart sem fog érni az egész. A tervezett sorozatot taglaló cikk legelőször is leszögezi, hogy a főhős nő lesz. Ezredjére is elmagyarázom (akik már rég értik a kérdést azok nyugodtan ugorjanak két sort): ezzel nem az a baj, hogy az illető nő, hanem hogy politikai ügyet csinálnak belőle, ami egyértelművé teszi, hogy a sorozat készítőit politikai okok vezérlik. Vagyis ez az egész egy propaganda-projekt. Én nem azért nézek sci-fit, hogy proresszív agymosásnak tegyem ki magam, tehát az új ST sorozatnak már itt lőttek - köszönöm, nem kérek belőle. ()

Én mindenesetre rosszul vagyok attól a mentalitástól, hogy a szórakoztatóiparban újabban nem a kreativitás, de még csak nem is a szórakoztatás az elsődleges szempont, hanem az ideológiai megfelelés. Mit tudunk a legújabb bármiről? Semmit, azon kívül hogy polkorrekt klisékkel lesz tele. K*rvajó.

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.