Sorozat lesz Vonnegut, Howey, Stiefvater és Zelazny könyveiből

2017. július 19. 08:23

Az Universal egy sor sci-fi és fantasy-könyv adaptációját jelentette be: köztük van Kurt Vonnegut A Titán szirénjei című könyve, illetve Roger Zelazny regénye, A Fény Ura. De sorozatos feldolgozást kapnak Hugh Howey Sand-történetei, illetve Maggie Stiefvater Hollófiúk-regényei is.

2017. július 19. 08:23

Folytatódik a trend, újabb remek fantasztikus regények és regénysorozatok kerülhetnek a közeljövőben tévéképernyőre. A Universal bejelentése szerint Dan Harmon és Evan Katz adaptálják sorozatként Kurt Vonnegut klasszikus regényét A Titán szirénjeit, amit itthon a Helikon adott ki legutóbb.  Egy másik klasszikus sci-fi, Roger Zelazny A Fény Ura című műve is megkapja a tévés feldolgozást: ezt a könyvet az Agave Könyvek adta ki 2009-ben magyarul.

Vonnegut és Zelazny regényén kívül érkezik még a jövőben Maggie Stiefvater urban fantasy-szériája, a Hollófiúk, amit a Könyvmolyképző gondoz itthon. Szintén a Könyvmolyképző gondozza Hugh Howey-t, akinek itthon a Siló-történetei jelentek meg, de most a Sand cím alatt összegyűjtött történeteket szemelte ki a Universal.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik