Jodie Whittaker lett a tizenharmadik Doktor

2017. július 17. 07:37

Végül tényleg nő lett a tizenharmadik Doktor: a többek között a Broadchurch-ből ismert brit színésznő, Jodie Whittaker fogja megformálni a legendás sci-fi sorozat, a Doctor Who címszereplőjét.

2017. július 17. 07:37

Sejtelmes videóban jelentették be, hogy Jodie Whittaker, azaz a karakter történetében először egy nő lesz a Doctor Who Doktora. A legendás brit sorozattal kapcsolatban régóta tudni lehetett, hogy a most futó tizedik évad lesz a főszereplőt most alakító Peter Capaldi utolsó évada; spekulációk szintjén pedig hónapok óta szó van róla, hogy eljött az ideje egy női doktornak. A 2005-ben újraindult, legendás brit sorozat idén a főszereplő mellett készítőt is vált: a 2009 óta irányító Steven Moffat helyett jövőre Chris Chibnall lesz a showrunner. Az új alkotó és az új Doktor korábban a Broadchurch című krimin dolgoztak együtt.

A tizenharmadik Doktort megformáló Whittaker a karácsonyi epizódban száll majd be először a TARDIS-ba, addig is itt van a bejelentés videója:

Kapcsolódó cikkek

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik