A szexi női páncél egy halálos csapda

2017. június 30. 16:06
Rácz Viktória
Roboraptor
Jelentős különbség van az acélbikinik és az egész testet fedő páncélok között, azonban az utóbbi is rendelkezik egy végzetes tervezési hibával: a mellrésszel.

Az a legnyilvánvalóbb oka a mell formáját követő női páncélzat logikátlanságának, hogy egy páncélzat minden esetben ki van bélelve, hiszen anélkül is elég kényelmetlen, ráadásul egy testre simuló páncélzat nem hagyna kellő mozgásteret a viselőjének. Így tömés és levegő is található a páncél és a test között, tehát a nőies formák nyomokban sem találhatók meg egy valamire való páncélzaton.

Azonban nem az életszerűtlenség a legnagyobb baj az ilyen kialakításokkal, hanem az, hogy a domború kebelrész megakadályozza a páncél legfőbb funkcióját, az ütések tompítását vagy elterelését. A szabályos páncélzat mellrésze úgy lett kialakítva, hogy a támadó fegyver jobb esetben lepattanjon a legjobban védeni kívánt területről, vagyis a mellkasról.

A női mell formájára kialakított páncélzat kifejezetten segíti a gyilkos fegyvert betalálni a szívbe, hiszen akadályozza a fegyver lepattanását, a két mell közötti rés pedig tökéletes céltáblának számít

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában