Mi egyértelműen megnéznénk ezt a Voldemort-filmet

2017. május 29. 12:18
Igazi, kemény mágikus krimit ígér ez a rajongói filmhez készült előzetes, amelyben az ifjú Voldemort kerül egy nyomozás középpontjába. Valóban házimanója gyilkolta meg Hepzibah Smith-et? Vagy valami egészen más történt? Griffendél egyik örököse elhatározza, hogy kinyomozza a dolgot.

Felkerült az internetre ez a fent látható, eléggé menő előzetes a Voldemort: Origins of the Heir című rajongói filmhez, aminek semmi köze a hivatalos Harry Potter-franchise-okhoz, vagy J. K. Rowlinghoz, de ez alapján elég menőnek néz ki. A filmet még forgatják, ingyen tennék elérhetővé a YouTube-on, és állítólag a Warner Bros. engedélye is megvan nekik, bár ezt a filmstúdió még nem erősítette meg.

A történet a Hugrabug-leszármazott Hepzibah Smith 1943-as meggyilkolása körül bonyolódik, akitől ugye, mint a könyvek rajongói tudják, Voldemort Hugrabug Helga kelyhét szerezte meg, és zárta bele lelke egy darabját. A gyilkosságot azonban a házimanóra kente a leendő legsötétebb varázsló, Griffendél egyik leszármazottja viszont megsejti az igazságot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában