Deadpool animált, Dredd bíró élőszereplős sorozatot kap

2017. május 11. 15:23
Donald Glover és testvére, Stephen Glover fogják gondozni azt a felnőtteknek szóló Deadpool animációs sorozatot, amiről a minap számolt be a Marvel. Eközben Dredd bíró is újra visszatér, ezúttal azonban nem a mozivásznon, hanem a tévéképernyőkön: a sorozat címe az lesz, hogy Judge Dredd: Mega City One.

Deadpool a moziképernyők után újra meghódíthatja a tévét is: a Marvel a Fox-szal együttműködve készít felnőtteknek szóló rajzfilmet. A showrunner Donald Glover (Atlanta, Community) és testvére, Stephen Glvoer lesznek, a producerek pedig Jeph Loeb és Jim Chory a Marveltől. Az első évad tíz részes lesz. A Marvel oldalán nyilatkozók mind azt emelték ki, hogy Glover nagyon tehetséges, és remek sorozat lesz ebből, 2018-ban debütál.

A másik sorozatos hír, hogy Dredd bíró szintén a tévéképernyőkre költözik, miután a filmes folytatás valószínűtlen. A tervezési fázisban lévő élőszereplős produkció címe Judge Dredd: Mega City One, a szereposztásról és a bemutatóról viszont még nincs semmi közelebbi. A 2012-es Dredd-filmet készítő stúdiók dolgoznak a sorozaton.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés